luni, 8 noiembrie 2010

belive or not?

Probabil ca aceasta este cea mai frecventa intrebare de astazi: Crezi sau nu in Dumnezeu? Si probabil ca multi nu stiu sa isi dea un raspuns corect sau multi nu stiu de unde sa il ia pe Dumnezeu sau multi nu stiu unde sa il puna.
Cei mai multi oamnei cred insa in existenta lui numindu-l dupa propria religie fie Dumnezeu, fie Alah ...
Multi oamneni cred ca Dumnezeu este acolo sus sau langa noi si de ce nu pretutindeni.
Biblia, un mare esec al preotiilor corupti, spune ca pretutindeni este Dumnezeu , si ca nu exista nici-un loc pe lumea asta fara Dumnezeu, si ca Dumnezeu este Bun si Drept! OK, si atunci daca Dumnezeu este PESTE TOT atunci unde a aparut presupusul Diavol, Dracu, si ingerii decazuti (care sincer si ei is doar inventii)? Unde daca peste tot e EL? Nu tot in EL? Aici este prima mare greseala a Bibliei si a MAFIEI DE SUFLETE cunoscuta sub numele de Preoti.
Pe de alta parte sunt ateii, cei care probabil sunt mult mai aproape de adevar din punctul meu de vedere, ei iau toata treaba asta cu credinta in felul urmator: "Inventia numita Dumnezeu este defapt ascunderea frici fata de moarte de cei cu suflet slab".
Vorbeam de Biblie ca fiind un mare esec al preotiilor, spuneam asta deoarece Biblia este doar un scris care nu poate dovedi cele scrise in paginile ei. Nici macar 5% din ceea ce e in Biblie nu e real sau nu e adevarat, din punctul MEU de vedere! (Daca aveti o alta opinie va rog sa nu ezitati sa mi-o scrieti).
Din punctul meu de vedere EXISTA Dumnezeu dar nu cel care este prezentat de Biblie sau de preoti.
Daca te duci la Biserica, un mare produs de facut bani, cu siiguranta nu vei fi mai aproape de cele sfinte deoarece Dumnezeu este peste tot deci te-ai putea ruga la el si dintr-un bordel sau dintr-o sala de jocuri de noroc. Dumnezeu e doar EL, Dumnezeu fara Biblie, preoti, biserici, cruci, duh, rugaciuni, slujbe and all stuff!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu